Събота, 13 Април 2024
Официално бе открит обект „Спортно игрище и детска площадка в УПИ II, кв.45 по плана на гр.Неделино“
Facebook
Понеделник, 01 Юни 2020 14:28
sportnaVasilLevskiДнес, 01.06.2020г. официално бе открит обект „Спортно игрище и детска площадка в УПИ II, кв.45 по плана на гр.Неделино“.

Лентата на откритото съоръжение прерязаха кметът на община Неделино Боян Кехайов, Председателят на общински съвет-гр.Неделино, Главният архитект и представител на фирмата изпълнител.

Реализацията на проекта е със средства отпуснати чрез Постановление на Министерски съвет през миналата година, като общата стойност на строителните дейности възлизат в размер на 130 000лв.

sportnaVasilLevski2Пред присъстващите на официалното откриване на мероприятието, кметът на община Неделино подчерта, че това е дългоочаквано събитие за всички жители на нашия град, тъй като за проекта се говори от много години и въпреки обещанията, досега съоръжението не е било реализирано. Допълни, че обектът е минал през много препятствия, включително съдебни претенции за терена, подаване на жалби, с цел спиране и забавяне на строителните дейности и др., но въпреки всички тези недоброжелатели, това съоръжение е вече факт.
sportnaVasilLevski3Поздравление беше отправено по повод 1 юни – Международен ден на детето и на всички присъстващи деца бяха раздадени лакомства, осигурени от нашата съгражданка Жана Какалашева – управител на фирма „Шугар Ленд ООД“ гр.София.

По този начин децата на гр.Неделино получиха като подарък на 1 юни най-новата си придобивка, а именно комплексно, спортно и детско съоръжение в гр.Неделино.

В завършека на словото си кметът на община Неделино Боян Кехайов подчерта, че и за в бъдеще ще работи в интерес на своите съграждани, като след церемонията на новооткритият обект, веднага извърши проверка на новоизграждащата се детска площадка в двора на ДГ „Пролет“ по проект „Красива България“.
 

Съобщения - Уведомления - Обяви

Окт 26, 2020

Хранителните продукти, предоставени от анонимен дарител, ще се…

УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ, Уведомяваме Ви, че хранителните продукти ще се раздават до 28.10.2020г. /сряда/ до 14:00 часа. Непотърсените пакети ще бъдат… ...[още]
Окт 19, 2020

Поради авария на един сметосъбиращ автомобил временно се…

УВАЖАЕМИ ЖИТЕЛИ НА ОБЩИНА НЕДЕЛИНО, Уведомяваме Ви, че поради авария на един от сметосъбиращите автомобили, временно ще бъде преустановено сметосъбирането и… ...[още]
Окт 05, 2020

Анкетата на Агенцията по заетостта за потребностите на бизнеса от…

От днес шестото проучване на Агенцията по заетостта за работодателските потребности от кадри е отворено и за представителите на бизнеса, желаещи по своя… ...[още]
Септ 21, 2020

Програма "Целево подпомагане с топъл обяд до дома в условията на…

Община Неделино уведомява жителите на общината, че Програма "Целево подпомагане с топъл обяд до дома в условията на извънредна ситуация 2020" , която се… ...[още]

ОБЩИНА

Общински съвет

.